All Season autobanden

All season banden

De all season banden kunnen overweg met alle types weer die we in Nederland hebben. Door de speciale samenstelling van all season banden is het rubber slijtvast bij zowel koude en warme temperaturen. En met behoud van goede grip op het wegdek. De slim uitgedachte profiellijnen op all season banden zorgen voor maximaal contact met wegdek terwijl regenwater met groot gemak wordt afgevoerd. De all season autoband is het beste van twee werelden met goede resultaten tot gevolg.

Voordelen all season banden

Winterbanden of All Season banden?

Hoewel all season banden uitstekend geschikt zijn in de winter, zijn winterbanden minder geschikt dan in de zomer. Doordat de samenstelling van winterbanden soepeler en zachter is, zal deze bij hogere temperaturen sneller slijten. De samenstelling van het rubber van all season banden is mix tussen de samenstelling van winterbanden & zomerbanden, waar de buitenste laag het meest overeenkomst met die van een winterband. Doordat de all season minder lamellen heeft dan een winterband, komen de stuureigenschappen in de zomer overeen met de zomerband.

Ervaringen van mensen die rijden met all season banden zijn veelal positief!

Voordelig all season banden kopen

Met de komst van internet zijn we niet meer afhankelijk van de autodealer om autobanden te kopen. Op het internet zijn er diverse websites die online voordelige all season banden aanbieden. De autobanden worden keurig thuisbezorgd en de all season banden kunnen zelfs worden verwisseld bij een van de aangesloten garages. Betaal dus niet teveel voor all season banden. Een aantal voordelige autobanden sites hebben we opgenomen op MijnAutoband.nl.

Terug naar overzicht